Услуги

 

- Сито / Тампон печат

- Дигитално печатење на рекламен материјал

- Печатење на церада, ПВЦ фолија, канвас, знамиња

- Ласерско гравирање

- 3D налепници

- ЦНЦ рутер, ЦНЦ плазма