Астра Дизајн се занимава со дизајн и изработка на реклами и рекламен материјал.

Нудиме целосна рекламна услуга – надворешна реклама, широкоформатен печат, дигитален печат, сито и тампон печат, гравирање, изработка на печати и др.
Ослонувајќи се на нашето долго-годишно искуство и креативност со европските стандарди на работа, ние ќе изградиме целосна рекламна визија на Вашиот бизнис.
[contact-form-7 404 "Not Found"]